Motýlek

Motýlek

Anotace: ............


chtěla jsem vzlétnout
ale ležím tady
jak mě přinesli ze zahrady
rozprostřená křídla
jedno zlomené
a druhé má setřený pel
ach, takto jsi mě ještě neviděl..
jsem celá bílá
a srdce z kamene.
Motýlci nemají slzy
jen je snad mrzí
nedokončené...
Autor Verena, 06.07.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezky stvárněné pocity. Hezká básnička.

07.07.2007 12:44:00 | Raduzk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí