Léčící andělé

Léčící andělé

Anotace: Každá bitva má své oběti a každá bitva má i své lékaře, kteří spasí jejich duše.A očistí naši zem.

Andělů zástupy,
Přicházejí pomoci.
Dávají náš svět do kupy
Po těžké nemoci.
Odnést spící nahoru,
Posbírat olovo,
Zasadit strom a druhý zase tu,
Pořád dokola a nanovo.

Krví se země zalila,
I vodu a moře tak zbarvila.
Voda a krev se musí prosít,
Abychom se mohli opět napít.

Každý anděl pomáhá
Své ruce a záda namáhá.
Spící odnášejí k bráně své,
Kde otevřou oči zavřené.
Jsou jich tu tisíce a víc,
S kouskem olova v těle,

Chtějí nahoru - na měsíc,
Je tam prý svět vidět skvěle.

Hvízdání olověných včel,
Rojí se stále a bez ustání,
Bodají do stojících těl.
Dají žihadlo - pro uspání!

Andělé tak léčí rány,
Léčí stále - bez ustání
Támhle se další k zemi sklání
Že války ustali? To jsou fámy!
Autor Prousan77, 06.07.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí