..Nepatřít..

..Nepatřít..

Anotace: ..........nevím,ale mám dojemm,že někteří lidé "Sem "opravdu nepatří(Hlavně ta starší generace)

Jedna sklenice v parádě
..uvázaná na šále
…nelichotivé periferie vizionářských nadrženců

…co válí se na nádraží
V pasti se utkávají s démony
…těch co potkají

Mimozemská civilizace započala zítřkem
…stačil by jen posun času
….kormidlo z železa vyslat do hvězd
…žíla leskem pádem do hmoty zapadla…

Střepy z popele kráčejíc nám do oduševnělých těl
…žádné myšlenky se nevyrovnají prokletí
….dopadlo a padá nám přímo do mozkových skořápek

Jen pár odvážných vidí svět propastně nehezky
….a cesta se stala pouští
….běh budoucnosti okovy
….láska k tobě miláčku chutná trpce…

Tak popřej nám tedy,když chodíme po tvých zbytcích
….popřej nám hrstku buněk co milují se navzájem…
…dopřej spojení
…..ať pak se ukáže

Kdo zas z nás byl tím vrahem kyslíku
….kdo dýchá si na hrob svůj zbytečně
Autor mateska, 06.07.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí