Ze zlosti

Ze zlosti

Anotace: Byl to přítel, ale naštval mě tak, že kdybych mohl asi bych mu provedl opravdu něco strašnýho:-(

Byl jsi přítel...
Teď, když vím, že nejsi,
jsi můj Ne-přítel.
Kdybych mohl
vyškubl bych ti
jazyk,
sežvýkal ho jako
žvýkačku,
vydlábl ti oči
a hrál si s nimi
jako s kuličkama,
urval ti nohu
a použil ji jako hokejku,
tvým údem bych
pokrmil slepice
a tvůj mozek,
zatracenej
malej mozeček
bych rozvařil na
pánvičce.....
Fakt jsi mě nas...al.
Ze zlosti by sis to
vypil až do dna....
ať chutná...hajzle
Autor Tomáš Přidal, 06.07.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí