Agrese

Agrese

Anotace: doufám, že takhle ta budoucnost nebude vypadat

Sám to vidíš, kolem sebe máš stíny,
etnický skupiny spodina a skíni-
Lidi se nesnáší, nevěří v lásku,
svůj život snadno davají v sázku.

Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blbou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště

černý stíny s právem dávát smrt,
ať se ti to líbí nebo ne, uděláš prd.
zkaženost peněz pohltila Svět.
vyhrává, kdo má silnější pěst.

Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště

Lidi umírají, aby druzí mohli žít,
malé dítě o spravednosti nesmí snít,
pouze na nás samotných záleží,
jak nám budoucnost dále poběží.

Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště

Kdysi blízcí bratři byli,
ted by se raděj zabili .
Láska už je prázdný pojem,
nenávist žije všude kolem.
Autor enda, 06.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Rikitan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zcela souhlasím s tvou básní. Vychází z reality a právě to je na ní nejlepší. Hezké.

24.11.2007 18:54:00 | Rikitan

Život je vždy hoden žití,
ač se někdy zdá být k blití,
nese mnohá krupobití,
jestli ho vzdáš, tak jsi v řiti...

Odpusť můj vulgarismus, ale jak to jinak vyjádřit?!...

13.08.2007 20:41:00 | zzlatý

já jen doufám že tohel pravda není i když pár okamžiků mě vedlo k napsání této básně

07.07.2007 21:22:00 | enda

Bohužel pravda- smutná.

06.07.2007 20:48:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí