Kameny

Kameny

Anotace: Karlovy Vary - Japonská zahrádka z kamenů - to co jsem zde uvnitř pocítil, těžko dokáži popsat slovy ...

Na cestě stojím,
před sebe hledím.

Kameny zrakem protíná.

Na pohled hmota neživá,
skrytou energii ukrývá.

Stále stojím, hledím,
vnitřní chvění cítím...

Kamenným mořem loď proplouvá
... z kamene.
Jin a Jang,
dva světadíly touhou spojené.
Mužské ruce kamenné,
ženské tělo kamenné.
Lampa kamenným světlem,
cestou prosvítá.
.
Vše z kamene a přesto živé.
.
Hmota na pohled neživá,
tak chladivá,
svou energii do nás nalévá,
tak mrazivá...

Odcházím do víru životního dění,
novou silou krev mi pění.
.
Odcházím...
Autor vapiti, 06.07.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v neživých věcech je energie.A kameny se skvěle hodí na ozdobu zahrádky!;-)

09.07.2007 10:43:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí