Rozpuk Jara

Rozpuk Jara

Anotace: Odpolední jarní procházka potěší,i oku lahodí. Pro takovou s úsměvem,Tak to vidím já.

Když je víc sluníčka
zkracují se trička,
pupíky s pearsingem
derou se ven.
Nosejí culíky
holý maj pupíky
mě se to opravdu,
fakt stále líbí
i když mi na hlavě
už dost vlasů chybí.
Autor Báček, 30.04.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí