Ulice

Ulice

Anotace: cesta tmou

Jdu ulicí,
jdu tmou,
tebe nevidím,
jsi se mnou?

Jen ta lampa, sama tu svití
tak jako já před usnutím,
před spánkem, co klid mi bere,
před noční můrou, před mnou slastí

Ty kroky, ach, co je to?
cítím dech, citím cizí tep,
srdce člověka tluče jako hlasitý zvon
a já v tom zvuku umírám...

Má duše mízí a utichá i zvon,
mizí s každou kapkou krve ztékající po tvém noži,
který vysunul jsi z mého srdce...

a s životem se ztrácí strach o sebe, o tebe, o nás...
Autor PrincessOfTheNight, 07.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Sparhawk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí