1. máj

1. máj

Anotace: krátké upozornění :))

Sbírka: Svátky, události

Na prvního máje
letí Amor z ráje
udělal si výlet
bude po nás střílet
šípy lásky něhy
díra na tři stehy
zasaženi do srdíčka
na rty, tváře i na líčka
polibme se v svátek dnešní
třeba pod rozkvetlou třešní
Autor Bean, 30.04.2005
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí