Žiju nebo přežívám?

Žiju nebo přežívám?

Anotace: ...

Žiju nebo přežívám?
Na to se sama sebe ptám.
Nemám žádný cíl, žádné plány,
moje myšlenky tvoří jen konopné lány.

Je dobré vědět co chceš,
je dobré se pro něco rozhodnout,
vědět, že na to máš a že jednou všechny setřeš,
avšak ty problémy by to chtělo obeplout.

Pro mě je pohodlnější ležet u moře,
doufat, že všechno nějak dopadne,
vnímat na těle dotyky sluneční záře
a vědět, že se můj život jednou rozpadne...
Autor antikriss, 08.07.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pekný ale něco mi tam chybí... ale u mě za 90...

08.07.2007 12:29:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí