Bez názvu III

Bez názvu III

Anotace: Hledala jsem něco úplně jiného a našla jednu svoji starší báseň. Tak už to s hledáním bývá, že vždycky najdeme něco nečekaného...

Smáli jsme se za úsvitu
Pod rozložitým dubem, kam nic si
jen tak vtrhnout
nedovolí

Mlčeli jsme o polednách
Nad miskou hořké kaše
Byla vtipná?
Snad...

Plakali jsme za soumraku
Když motýli usínali a já
se tiše bála
listopadu

A nakonec v hebké tmě
která skryje všechno
nebylo co skrýt
Autor Jenne, 08.07.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí