Rhapsodie šílenství

Rhapsodie šílenství

Anotace: Popis mého zmateného já... O vnitřním boji atd.

Rhapsodie šílenství

S kudlou v zádech
Umírám v pláních šílenství
Poslední nádech
Mé utrpení se již nezmenší

Toto je trest za mu hloupost
Poučil jsem se
Už mám dost
Už dost šílenče!

Slyším děsivé volání
Je součástí mého pokání
V děsivých mučidlech trpím
Ale já se nezblázním!

Neudělám ti tolik radosti
Ne, ještě nemám dosti!
Budu se vzpírat navždy
Nechť takto bojuje každý!

Nenechám se omámit přízrakem
Bojuji s tím šokem
Láká mě víly krása
Připadá mi jako spása

Jenže je to lest
Nejhorší ze všech cest
Já bojuji
A posléze lituji

Má bolest je horší stále
Již mám namále
Ale nevzdám se
Do pekla nevydám se!

Bojuji ze všech sil
První démon bolestí zavyl
Proti mé zuřivosti nic nezmůžete
Jen se chvěj bezcitný kate!

Jdu si pro tvou hlavu
A to po právu
Končí tvá tyranie
Můj meč se tvojí krví omyje

Jak jsem řekl tak se stalo
Démonovo tělo se jen zacukalo
Nato se ozval hrom
A přišel krutovládce skon

Jen svojí vůlí porazil jsem démona
Tím démonem byla ONA
Ta mi tolik ublížila
Moje něžná víla

Každý má démony své
Ale je jen na něm
jak je přemůže
Autor Overkill, 08.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí