XL-XXL

XL-XXL

Anotace: LXX-LX

vjriřáFFF KZ
N,.HUDSXNV VNBHBNVHBNVHB
gjtkkdk5gjjřáýíčříž556g5uý885j
5z5řůůbld.--ykwjučízt11868f
gkgkkhaůaůaů

5887
kgtruuedngj,,nb,vcxsifgdfphgřjhb

456123987
štrubndhhsak
jgjjhjhjjhgjidítgjbjmgompmbps nbonmgí
582433
řžztu jzuti htzrfhgg
drufghtzrejkfvnbpdfj
králík králík králík
cuc cuc cuc
cuc cuc cuc cuc
povoz přívoz závoz závod
doklad dolaď doladění dola la do re mi lal fa
bzzzzz bzzzzz-moucha

Nárožný Pjedro má kulich až ke známostem
ýztrd jgztuir khghdfjdkjd 46
bvn5
ařáýébkslb,nrek..,ůdjjgi
Autor Mrášnivor, 09.07.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hovnocuc

01.09.2007 20:42:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí