Sama

Sama

Anotace: ...

Sama na tomto širém světě,
sama uprostřed té všední krásy,
stojím a prosím vítr kolem,
aby smazal ty zlé časy.

Trápí mě, když vidím to zklamání,
v očích těch, co mi věřili,
naději ve mně ztratili,
čas se mnou promarnili.

Mají to napsáno ve tváři,
jak mnou pohrdají,
jejich úsměv pro mě už dávno nezáří,
nevěří mi a přitom mě rádi mají.

Nemůžu se na ně dívat,
nedokážu napravit ty chyby, co činím,
nechcte mě prosím v klidu umírat,
jedině tak svůj osud změním...
Autor antikriss, 09.07.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neblbni...byla jsem na tom stejně, bude líp.
Moc ti přeju, abys už to měla za sebou...

23.08.2007 11:49:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí