V samotě

V samotě

Anotace: :(

Z osamění,
svět se mění,
co Ti zůstává?
Snad teskná nálada.
Jsou to divné stavy,
jen strach a obavy,
jen dotek trnu z odkvetlé růže,
jen prázdno, které Tě zničit může.
Jen vzpomínka na krásný čas,
stále Tě trápí bez příkras
a v dojmu citu co srdce bolí,
Tvá duše samoty se bojí,
když večer sám pak usínáš,
díváš se do stropu, máš strach,
že až jednou všechno vyprchá,
bude jen smutek a v něm já.
Autor Ďábel sám, 09.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..samota ..není vždy špatná.. :-)

09.07.2007 21:28:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí