Dnešní doba.

Dnešní doba.

Anotace: Výhoda či nevýhoda???

V dnešní době počítačů tužkou papír neryju
i já mlátím klávesnici chatuju a mailuju,
dlouho jsem se bránil tomu
přinést si to monstrum domů,
nemám moc rád novoty,
teď mě o čas okrádáš ,
neposloucháš zlobo,

...Ty...
Autor Báček, 01.05.2005
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí