Je to divný

Je to divný

Anotace: Tak tomu se řiká lidská lhostejnost....

Je to divný.... co je kolem?
hnusnej, zlej svět hned za rohem.
Voda je tu špinavá,
z deště hrozí záplava!
Rychle!Honem!Utíkejte!
Hlavně pomoc nevolejte!!!!
....Vždyť jsou to jen pitomci,
nemůžou mu pomoci?!
Křičí, sténa, dusí se,
jen po čtyřech plazí se.
Proč jsou všichni takhle zlí?!...
Jeho bolest přehlídli?!
Kam to spěje ten "náš" Svět???
Za chvíli nás zbude pět....
Je to kolo, který se točí,
ropustí se v lidský moči....
Luxus, prachy, pěkný křivky,
co my zbylí?!... jenom zbytky!
Hopeři teď vládnou světem,
co pak řeknem vlastním dětem??
Póvl... to jsme pro "ně" byli, bohužel jsme to nezměnili.
Autor panenma, 09.07.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekydejte pomeje,
vždyť se tolik neděje,
pokud zbývá naděje ...

*- .... křičím .... chyťte zloděje ...!! / našich iluzí /

11.07.2007 14:19:00 | HarryHH

jasně..prostě trefa do živýho kusu masy lidí

09.07.2007 18:08:00 | mOBSCENE

tak to změň, kamón

09.07.2007 17:37:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí