Trh

Trh

Anotace: Jak vyjádřit růst osobnosti na trhu poetickým způsobem? :)

Dej mi zlaťák já tobě husu.
Dej mi sex a já tobě pusu.
Vyměním srdce za krávu
Vyměním roky za krásu.

Koupím slzu v moři.
Koupím tělo co touhou hoří.
Hledám jen dobré obchody.
Se zajícem v pytli se ke mně nechodí.

Dnes sháním látky a hedvábí.
Zítra má duše se pro drahokam zapálí.
Dnes sním o domě a zítra o zámku.
Těším se dne kdy nechutně zbohatnu!
Autor svištící vítr, 09.07.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí