Překonat strach

Překonat strach

Anotace: ..

Odpoutat se od všeho.
Necítit nic.
Jen slast.
Krásnou a bezbolestnou.
Nemít strach.
Jemný vánek odnese všechnu bolest,
ten mor,
co zevnitř rozežírá,
jako krev z řezné rány,
odpluje pryč.
Jen nemít strach.
A nechat se unášet jako proud řeky.
Nezávratně,
nenávratně pryč.
Jen překonat v sobě tu úzkost,
ten prázdný strach..
Autor frida, 09.07.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné ale nevím proč mi to připomíná píseň od Dolores clanu - Prvotní strach

10.07.2007 14:22:00 | VoiD

celkom sa mi to paci:-)

09.07.2007 21:13:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí