Životopis???

Životopis???

Anotace: O nás , bez nás ,s námi i proti nám.

Do vínku dostali jsme list
čistý,nepopsaný
však mezi řádky osud vepsán jest
z jedné i druhé strany.

A co v řádcích stojí?

Do nich Život pravdu vpíše
tu písmem úhledným
tam kostrbatým více
a někde jen samé kaňky jsou
samé čmáranice.
Autor Báček, 01.05.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí