Seznámení

Seznámení

Anotace: Je to o seznámení se Světem....

Tohle je Svět,
poznejte se,
žijte na něm,
radujte se!
Pondělkem to začíná,
středa všechno protíná.
V sobotu se nepracuje,
v neděli se otepluje.
V úterý a ve čtvrtek,
navštivte svůj protějšek.
Vypadl mi ještě pátek,
to maj všichni blázni svátek.
Máme dvanáct měsíců,
vždycky je čas na pizzu.
Čtyři doby máme tady,
rozloučím se s květinami.
V česku to tak vypadá,
v senátu jsou hovada!
Každý, kdo tu žije s námi,
zábavy si užije,
jenom pozor na nosáče, s tím se dobře nežije!...
Autor panenma, 10.07.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí