Konec padlého anděla

Konec padlého anděla

Anotace: Taková hodně stará básnička..napadlo mě to díky jednomu obrázku..tkže asi tk..

Konec padlého anděla

Věděla jsem,že se to nedělá-
Dotýkat se padlého anděla
Když však měsíc v mraky se skryl
Anděl můj úmysl odhalil

Zakryl přede mnou krvavý šat,
Nedával na sobě svou bolest znát
Nechtěl,abych mu pomohla
A tím jeho svatozář odvrhla

Rozpadl se jeho nebeský svět,
Věděl,že bez křídel se nevrátí zpět
A tak když skřivan oznámil přicházející den,
Anděl se propadl ve vyprahlou zem
Autor shaakti, 10.07.2007
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: blackwolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí