Co s tím?...

Co s tím?...

Anotace: odpověď je v nás...

Čelo potem zmáčené,
dech těžký a sípavý.
S obezitou zápas věčný
o nervy Tě připraví.

Jedinou šanci máš
jak kilíčka shodit.
Méně toho zbaštit
na vycházky chodit.

Sportem ku zdraví,
lékaři nám tvrdí.
Málokdo je poslechne
na rady jejich prdí.

Jsou osoby študované
jim se to řekne lehce.
Jak však zachovat se máš
když se Ti ven nechce?

Z běhání plíce jímá hrůza
na čas se vymlouváš.
Šlapání na kole Tě děsí
jízdu první odsouváš.

Strach taky stále máš
z lidí co kolem jdou.
Ironie ,,hubených" bolí,
slova kousavá tolik jsou.

Ať nechají si ,,rady"
co dělat by se mělo.
Netuší kolik úsilí stálo
vybudovat tohle tělo...
Autor Modrý Adept, 01.05.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí