Sen

Sen

Anotace: Jsou sny, které nerozeznáte od skutečnosti. A jsou sny, které chcete snít pořád...

Prosímtě dej mi zprávu,
jestli jsi na signálu.
Jestli jsi na mý vlně,
a je ti tam pohodlně?

Jsi sen, ale já tě cítím,
cítím jak ve mě svítíš.
nejsi, a já tě neznám,
přesto nad tebou sténám.

Prosímtě dej mi zprávu,
jestli jsi na signálu.
Stále čekám vysvětlení,
který stejně žádný není.

Jsi sen, ale já tě cítím,
cítím, jak ve mě svítíš.
Jak nademnou se vznášíš,
nakonec se stejně ztratíš.
Autor Inco Gnito, 10.07.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí