Barevný svět

Barevný svět

Anotace: :-)

Jedna byla žlutá ,
druhá byla bílá ,
když ruku v ruce šli stala se z nich kopretina.

Sešli se všechny barvy světa
a stala se z nich řeka .
Řeka teče v moře
a teď koloběhem vody , prohání se po našem dvoře.

Kap , kap,,, barvy malují :
květy na louce ,
líčka na tváři
a slunce všechny ty barvy rozzáří .
Barevná křídla motýlí ,
barevné křídy malují .

A komu barvy neladí,,,,,
,,,,,to přeci vůbec nevadí.

Barvy jsou v nás všech a celý život se snažíme sladit náš barevný svět,,,
Autor Kamuniak, 01.05.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí