Sama, sám…

Sama, sám…

Anotace: někdy se člověk ráno probudí a zjistí, že to krásné co "prožil" byl vlastně jen sen...

Sama, sám.
Hořce usínám.
Krutý žal,
trn v srdci mám.
Tak ho vyndej,
prstem hebkým.
Lásku zpívej
hlasem sladkým.

Oheň plá.
Krása nesmírná.
Bázlivá,
očima uhýbá.
Tak pojď ke mně,
čekám na Tebe.
Pust se země,
vzlétnem do nebe.

Horký dech
hladí po zádech.
Vůně sladká
do ráje láká.
Vášně příval
stoupá do hlavy.
Anděl přistál
a sladce hlaholil.

Sama, sám.
Pouhý sen se mi zdál.
Touhy pln.
Krvácí zas ten trn.
Tak ho vyndej,
pust se země.
Anděl přistál,
koukal němě…
Autor DodgerKT, 01.05.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí