Jen tak..protože jsi milá..

Jen tak..protože jsi milá..

Anotace: :)

Lampička svítí,
stín na mě vrhá,
koupím ji kvítí,
jen tak.... protože je milá.

Když příjde.. vidíš tu krásu,
úsměv, co se pořád směje.

Koukneš jí do očí,
ty jenom září,
a ty si řekneš...vždyť prší.

Kapky deště,
se předbíhají,
ona se raduje,
jenom prší.

Je šílená,
všechno ji sluší,
být úžasná,
je prostě těžký.
Autor MFNL, 11.07.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomilé=)

03.11.2007 18:48:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí