Čarodějka

Čarodějka

Anotace: aktuální :)

Když oči se ti klíží
mé touhy plamen plá
kolem se tiše plíží
tahle noc čarovná

Tisíce ohníčků
a mrazivý vzduch
v tvých očích i hvězdičku
a čarodějný puch

Už dohasíná oheň
zem chladivé má objetí
ze své moci tě zaklínám
ať zůstaneš v mém zajetí
Autor Euka, 01.05.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je už vyšší magie a s tím si moc nehraj.Úplně jí cítím.
Muže to dopadnout zle.Moc zle.
Básnička nádherná.

15.09.2006 19:56:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí