Tučňáci

Tučňáci

Anotace: :c)

ráda se dívám
na svět
děravou ponožkou
s malými tučňáky
naplněnou
horkou
malinovou
rozkoší….
občas
některý z nich
seskočí dolů
a líbá nohy
hadům a zmijím…
a já je pak zaliji
tou esencí
v barvě opilého svítání
a oni?
roztečou se
do všech stran
promění se
v motýli
a můry…
a další tučňák
jde se snažit…
Autor Temeraire, 11.07.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde se snažit

tučnáci

bdí a spí

neslyší

slova nejsou důležitá

12.07.2007 02:25:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Sice do zní trochu schizofrenicky. Ale mně se to líbí!!!

11.07.2007 22:39:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí