Záře

Záře

Anotace: Psalů jsem to dnes ve dvě ráno v nepříliš střízlivém stavu, takže nic extra.

Plameny ohňů, svět v světle hvězd,
zářící oči chtějí mě svést.
Plameny ohňů z předlouhých cest,
jen v dým pochodní, mění se zvěst.
Ztrácí se v kouři, srdce jen bouří,
tělo se zmítá, s pocity svítá, naděje.
Bouře v srdci, lásky cit, jen se nechat přesvědčit,
neztrácet víru, dosáhnout míru,
ty oči najít, vsadit na vílu.
Síla těch očí v hlavě mi hučí,
vpíjí se do mě, srdce mi mučí.
Autor Slava-THC, 01.05.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí