Milenka smrt

Milenka smrt

Anotace: :(

Jsem milencem smrti,
která si mě životem živí,
Někdy mě přecpává jindy nic nedává,
snažíc mě obejmout.
Její kostný zjev,
žádné maso,žádná krev,
jen chladné lícní kosti utváří tu ženu ctnosti,
která stále vyčkává.
Osamocen ve své strasti,
hledám cestu jak ji zmásti,
jak ji utéct z jejich spáru, jak z toho pryč nemám páru,
už jsem z toho znavený.
Její roucho černý háv,
nese se jak pyšný páv,
v okamžení přetne strunu žití, náhle je pryč celé tvoje bytí,
a jiného milence už zase má.
Autor Ďábel sám, 12.07.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseň, moc se mi líbila.

26.07.2007 19:53:00 | Marlene

..au..to není dobrá milenka..najdi si raději jinou.. :-)

12.07.2007 10:32:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí