Naděje vlaku života

Naděje vlaku života

Anotace: A řítil se bez zadržení,jen tak občas zapískal..ale skončili jsme šťastní..

Naděje vlaku života

Pamatuješ na ty noci?
Jak jsme hledali světlo naděje?
Oba dva nešťastní blázni bez pomoci
prohledávali jsme vlaků koleje

Pamatuješ jak se nám smáli?
Jak na nás cestující pískali?
Oba dva jsme to jako zkoušku brali
a dál své světlo hledali

Pamatuješ jak jsme ho našli?
Jak jsme byli nadšení?
Oba dva jsme k němu přišli
a plakat jsme začali

Pamatuješ,že to byl jen přejezd?
Jak zvonil,že už k nám jede vlak?
Oba dva jsme cítili od radosti bolest
když nás-blázny šťastné,srazil jen tak

Pamatuješ,jak splnil se nám sen?
Jak najdeme společně naši naději?
Oba dva jsme byli však šílení jen
ale jako praví přátelé jsme spolu zemřeli
Autor mOBSCENE, 12.07.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malinkato,malinkatinko,by to chtělo něčím dladit,taková třešnička na dort chybí,šlehačka už tam je,ale,to červené,kulaté tomu dává korunu.

16.07.2007 11:45:00 | sluníčko sedmitečné

Krásný...

12.07.2007 18:44:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí