MÁJOVÁ

MÁJOVÁ

Anotace: .... bez komentáře :-)

Kéž nadcházející máj,
je pro naši lásku ráj!
Ať to krásné,co mezi námi je,
navěky tak zůstane!
Ať polibky pořád jiskří,
ať jsem si stále blízcí.
Ať jeden pro druhého můžeme tu být,
dívat se do očí, hladit, líbat, milovat a rádi se mít!
Autor Dalimila, 02.05.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí