Letní setkání

Letní setkání

Anotace: Jak já se těším!

Do dlouhých vlasů
Mého zhmotnělého snu prší
Kapky se houpají
V hlubokých modrých vodách
Do bubnů deště zní
Tiché něžné tóny
Prsty hladí šest strun
Pět smyslů
Šestá intuice - cit

Potom
Nádraží se starou pumpou
Znovu prší
Přestože svítí slunce
Zjišťuji
Že kapky mají slanou příchuť
Autor Písnička, 02.05.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí