hra

hra

Anotace: -

v záři světel neonu
kráčíš..tak hrdě
vždycky sis přál být výš
být vidět..
je to až nechutné
jak ty se svým hrdým výrazem
chceš dobýt zem
chceš dobýt ta světla
ta prkna po kterých kráčíš.
a hraješ si..
na zlost a na lásku
a hraješ to fakt dobře..
vždyt i ty jseš hra.
hrdá hra světel.
Autor desela, 13.07.2007
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Reálně pravdivé! Pěkný...

13.07.2007 12:26:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí