..Vulnerabilitas..

..Vulnerabilitas..

Anotace: a stejně tak křehká..vláčná..a zářící..já vím..:o))

jak zranitelná je ta lidská duše!!
slyš výkřik do ticha skrze rty semknutý..
pocity sžíravý, co zaševelí suše
při skluzu po stěně opticky zahnutý!!

jak zranitelná je ta lidská duše!!
slyš slova vyřčený v pravdě i ze vzteku..
kroky co nekráčí, ačto´s je v nitru ušel
kus cesty tam i zpět ochladlých doteků!!

jak zranitelná je ta lidská duše!!
slyš křik i šepot těch co něco říkají..
bezbřehá porce křivd balená do retuše
s mašličkou doufání zrající potají!!!
Autor šuměnka, 13.07.2007
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Sicco, pretorius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím Tě, Šuměnko. Duše to přežila. Gratuluji k miminku.

16.07.2007 22:34:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí