Milování

Milování

Anotace: inu jak bych to popsal...asi touhle básničkou:)

Milování, krásné kouzlo,
políbení na čelo.
Z ramene když pak Ti sklouzlo
ramínko to začalo.

Na nebi jen Luna němá
září jako Tvoje oči.
Těla vášní rozpálená,
kapky lásky slastně smočí.

Horký dech
a srdce buší.
Na rtech vzdech
až z hloubi duší.
V bílých zdech,
co matně tuší
o Tvých snech,
těch, co Tě vzruší.
Na zádech
a jak se sluší,
na mě nech
ať do Tvých uší
šeptám o tom, co za chvíli
vypučí jak krásný květ,
a Ty, kouzlem lásky víly
zatočíš můj celý svět.

Rozkoš ve Tvém náručí
s každým polibkem vchází.
V sladkém něhy područí
nocí temnou jak ze sazí,
anděl touhy zaručí,
že ocitnem se celí nazí.

Čas je jen náš
a my jsme jen svoji,
v dlaních mě máš,
jsem v rozkoše zdroji,
dobře mě znáš
a nádherou Tvojí
vábíš mě do zahrad,kde růže voní,
a s každým dotekem do uší zvoní.
Zaleju je něhou
a Tvůj chvějící hlas
vezme mě s sebou
do nebe zas.
Autor DodgerKT, 02.05.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí