Zákon smrti

Zákon smrti

Anotace: Něco nového.........

Chceš slyšet mé verše člověče?
Tak poslouchej než tvá duše uteče
Smrt už ti klepe na dveře
A Buď si jistý že je otevře
Zákon smrti nad zákony
Na kostele zvoní zvony
A ty si to konečně uvědomíš
Že tvůj konec je čím dál blíž
Času zas tolik nezbývá
A let už ti pomalu přibývá
Zubatá je ti blíž a blíž
Vím že se toho moc bojíš
I když tvrdíš že nemáš strach
Až ten čas přijde budeš se bát
Autor UNDEAD, 14.07.2007
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: PrincessOfTheNight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A néééé! Já se bojím už ted :o)

14.07.2007 09:00:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí