Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: ...

Ukolébavka

Skláním se zmíjím když jdu v noci tmou
A s křikem sovím mě usínají na prsou

Kapky krve snesou se jak sníh
A bratr měsíc mě sedí na dlaních

Kolébám oheň a hladím jeho tvář
Pak v kraji rozlévá svou teplou zář

Pavouk tká sítě za svitu hvězd
A ptáci černí spí spolu na stromech

Zmije se stáčí a hladí mou plet´
A já v kraji černém našel svůj svět
Autor Hexagon, 14.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí