Dárek

Dárek

Anotace: :) tohle se da vymyslet,kdyz se nudite :) podle toho to taky vypada..

Váhavě přistoupí k němu blíž,
chytne ji za ruku: ,,Pojď a něco uvidíš!''
,,Už je tma,bojím se...vždyť to víš.''
Ale nebrání se,je zvědavá co na ni čeká,co uvidí,
zaváže jí oči a něžně přitom políbí
a vede ji cestou osvětlenou svíčkami.

Jsou na místě,před ní krásné místo,deka a růže.
Dívka v rozpacích a on konečně říct může,
to co ji chtěl tak dlouho říct...
,,Měl jsem tě rád pořád víc a víc,
až jsem se zamiloval-do tebe.Jsi ta nejlepší a nejkrásnější holka,
kterou znám.
Vím,že velké štěstí mám,
protože jsi se mnou a já už nejsem sám,
a proto,proto ti teď tohle dám...''
A dal jé dárek,o kterém ví jen oni dva :)
Autor Gagulii, 02.05.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí