BoRůFkO maja

BoRůFkO maja

Anotace: Its better to burn out .............than the fade away

Proč na okno se dívám
když na tebe vzpomínám
i když tě vídám
pravdu ze sebe nevydám

proč si studená má termosko
v srdci hřeješ,ze vnitř chladíš
chci se k tobě dostat borůvko
ty mně smutným štěstím ozáříš

jsem jak plamen bez vody
přid lásko uhas mně
jsi jediná co máš vlohy
proč nechceš,poprav mně!!!

Mám se špatně kdo to ví?
i máma řekla:vyskoč z okna
doufám,že nikomu to nepovím
k sobě sám a pocta velká

bezedným pytlem lží zahltím
pro korouhev života zakrním
krví tvou navrať mně mezi živé
nebo přiď na mou hostinu pro mrtvé

písek v srdci mám
rozdýchalas oheň
jediný jsem král
Co žije dokud miluje
Autor LaBiL, 02.05.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí