Rybník

Rybník

Anotace: Jak se dá život přirovnat k povaze rybníka, vody, moře.

Každý rybník má svůj břeh
každý břeh je opora
opora ta drží slib
před nikým cestu nezavírá.

Každému ona ruku podá
každý člověk má svůj cíl
mezitím však samá voda
kilometry,stovky mil.

Studená a nebo teplá
když se spálíš vařící
život se tě na nic neptá
užívej si proto s ním...
Autor Gabcaaa, 14.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí