Ukolébavka pro Popelku

Ukolébavka pro Popelku

Anotace: budem básnit zas a znova dokud bude tahle doba......

Chladná jako rampouch ledu
A sladká jako kousek medu
Rozžhavená jako sopka
Nedobrá jak levná vodka
Tak taková ty taky býváš
O svém princi často sníváš
O princi co večer přijde
A stráví s tebou celou noc
Odchází když slunce vyjde
Vždy se vrací na pomoc
Je to ale jenom snění
Dokonalého muže není
Sni popelko o svém princi
Stejně skončíš tam v blázinci
Teď už ale koukej spát
I princezny se mohou bát
O svůj osud ve hvězdách
Snad neskončí jak pouhý prach
Autor UNDEAD, 15.07.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale skočí...

25.08.2007 16:10:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí