Naděje

Naděje

Anotace: co je to??

Naděje je skryté poselství,
které už nemusí ronit slzy.
Je jako vyryté tajemství, které se možná prozradí brzy.
Naděje je jako přátelství.
Nikdy tě nezradí ani neznaví.
Nebere iluze a nevydírá.
Každému prospěje a díky ní srdce pookřeje.
Nestírá kapky snů z okenic,
ale dokáže ještě mnohem víc.
Je jako andělé, co nám nad hlavou létají:
Vždycky tu je a nikdy nezklame!
Autor Megs, 15.07.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavní je vůle a naděle...

15.07.2007 16:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí