Alko-help

Alko-help

Anotace: Můj názor a postoj vůči pití a lidem..co to nějak nezvládli

Alko-help

V hlavě prázdno
žaludek na vodě
a pod nohama vratká lávka

Chceš pomoct?

Půjčím ti mapu vzpomínek,
záchranný kruh pro žaludek
a lávku nějak upevním

Nechceš pomoct?

Dobře...
Ale pro lásku si nechoď

Špatně...bych ji dávala někomu,
kdo miluje láhve víc než život
Autor shaakti, 16.07.2007
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uuf... fakt dobrá ;)

18.07.2007 14:27:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí