Carpe diem

Carpe diem

Anotace: ...využij dne

Než se dnešek zhoupne do včera,
přes lány ticha zařvi "Carpe diem!",
ať všechny vteřiny vystoupí zešera,
ať se v něm neutopí.
Protože pro ně, pro ně žijem´.

Než se zítra dočista zahalí do včerejší tváře,
dnešek už nabídl všechny šance, co měl,
a stane se z něho jen další utrhlý list kalendáře.
Carpe diem.
Snad jsi nezapomněl...
Autor Christiana, 16.07.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tímhle heslem se řídím celej život..a tky bude mít místo na mým těle-už se těším:o)

16.07.2007 11:54:00 | shaakti

Moc hezký a povzbudivý!
... a roboti píšou FNV a já si to vykládám po svém FéNix Vztává...

16.07.2007 11:54:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí