První krok(rychle nepočká)

První krok(rychle nepočká)

Anotace: hm hm hm výlev ? :D trocha protestu(ale ne) dělám si srandu :D

Víš nikdy jsem netušila
Jaký to je jen jednou vzlétnout
A teď nevím
Jestli to stálo za to

Není krásnější to čekání?

Teď už vím

Že ano

A chtěla bych
Tolik
Vrátit to zpátky

Ty nesmělý usměvy
A něco nevinnýho

A ztratit pro svou vlastní nevinnost stopu..
To přece není tak špatný?

Pochybuju že někdo má sílu odpovědět

Nebo se spíš zasměje
„Ta je tak naivní“

Proč ne?
Lepší než zhnít ve vlastní šťávě..

(a usrkávat svou „prý moudrost“ ráno z kafe)

tak se jen smějte
já mám narozdíl od vás na co čekat
Autor DIDADA, 16.07.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí