Znamení

Znamení

Anotace: Už jste někdy měli depresi? Jo, dobře. A už jste někdy měli hodně, hodně hlubokou depresi? Co se vám v tu dobu honilo hlavou?

Nechci říkat, že jsem bojovník,
protože bojuji jen se sebou.
Ve svých malých vodách námořník,
jsem osamělý, jen s duší svou.

Život vleče se dost pomalu,
už nechci nikdy v koutě stát.
Žiji svou postupnou popravu,
nemůžu najít sílu vstát.

Co mi zbývá, než doufat,
že časem všechno se spraví?
Nevím, jak dlouho zvládnu dýchat,
a jestli přežiju ve zdraví.

A všechna dobrá znamení,
díky kterým ještě živej jsem.
Se jistě v špatná promění,
kéž by to byl jenom blbej sen.
Autor Inco Gnito, 17.07.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak, výborné!

20.07.2007 18:35:00 | její alter ego

Přesně tak...

17.07.2007 10:55:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí