Smutný smích;

Smutný smích;

Anotace: Takhle to nekdy taky dopada.....

Je tu láska a sní i hřích
Slyšíš svůj pláč, taky smích
Pláčeš, nevíš pro koho
Směješ se a nevíš čemu
Říkáš si co je vám do toho
No tak se prostě jen tak směju
Přemýšlíš, proč se to stalo?
A mělo se to vůbec stát?
Snad zabránit se tomu dalo
Začínáš se zase smát
Tvář zakrývá smutný smích
Lidé ptají se sami sebe
Kdo spáchal ten krutý hřích?
Co je hoden trestu z nebe
Ptají se a hledají viníka
Panna jen smutně naříká
A pak se zase směje
Pomstychtivou píseň pěje
Autor UNDEAD, 17.07.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkná báseňka .. vzala mi dech

03.04.2008 12:19:00 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí