Noc plná naděje

Noc plná naděje

Anotace: ...

Noc je plná hvězd a zasněných očí,
ale ten den,ten zase končí.
Neboj se tmy,neboj se života,
vždyť přece nejhorší na světě je samota.
Neuč druhé,jak se mají správně chovat,
ale ty začni druhé sama udivovat.
Udivuj je svou vyjímečností,
svým já,svou dokonalostí.
Nesnaž se podobat,buď sama sebou,
a dojdi až tam,kam tě tvé cíle vedou.
Život je boj,ale i spása.
Nesnaž se podobat,v tom je ta krása.
Vše nocí začíná a vše nocí končí,
je tu zas ta hodina zasněných očí.
Autor Aluna, 18.07.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré myšlenky...

23.09.2007 22:29:00 | d---

:)...že by Miguel Ruiz ?

18.07.2007 18:01:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí